Belépés
x
...





Juhászné Szunyogh Mária [Mar...


Dobostorta
Hozzávalók:
A piskótához:
15 tojás,
15 evőkanál cukor,
15 evőkanál liszt.
A krémhez:
5 tojás,
30 dkg porcukor,
2 Rama,
pici kakaó
A tetejére kb 20 dkg cukor.
Elkészítés:
Kerek tortaformában 5 lap...
2010-11-10 16:58:59
Ruszwurm krémes
... A klasszikus magyar krémes sütemény, amelyet egyszerűen csak "krémes"-nek hívnak, olyan főzött vaníliás tojáskrém, amelyet a főzés végén tojásfehérjéjével kevernek. A Ruszwurm krémest azonban nem tojásfehérjével, hanem felvert tejszínnel lazítják, természetesen hideg állapotban. A tojáskrém is töményebb, mint a klasszikus krémesé. Eredetileg a krémalaphoz tej literenkén 10 t...
2009-08-19 14:59:23
1 
Címkék: Juhászné Szunyogh Mária, klasszikus magyar, főzés végén, klasszikus krémesé, tojásfehérjével, tortaformában, természetesen, krémalaphoz, tejszínnel, piskótához, klasszikus, elkészítés, egyszerűen, literenkén, eredetileg, állapotban, dobostorta, hozzávalók, töményebb, tojáskrém, kevernek, tetejére, sütemény, vaníliás, ruszwurm, lazítják, szunyogh, juhászné, evőkanál, porcukor, azonban, amelyet, krémesé, felvert, krémest, krémhez, hívnak, főzött, krémes, magyar, hideg, végén, tojás, főzés, hanem, kakaó, cukor, olyan, liszt, kerek, mária,
© 2013 TVN.HU Kft.